Κυριακή 14 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Αισιοδοξία για υπερκάλυψη των πλάνων

Με την αισιοδοξία πως μέχρι το τέλος του Νοέμβρη θα προσεγγίσουν την κάλυψη των πλάνων τους για την Οικονομική Εξόρμηση, ώστε μετά τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη να δώσουν τη μάχη της υπερκάλυψης, συνεχίζουν τη μάχη με εβδομαδιαίο σχεδιασμό και σταθερό έλεγχο, οι Κομματικές Οργανώσεις στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης την Παρασκευή βρισκόταν στο 38% και βαδίζει με στόχο τη Δευτέρα να ξεπεράσει το 40%. Πρώτες στον πίνακα της εξόρμησης με ποσοστά πάνω από 40%, αυτή την περίοδο, βρίσκονται οι Αχτιδικές Οργανώσεις Βορειοδυτικών Συνοικιών, Δημόσιας Διοίκησης και Δυτικών Συνοικιών.

Με στόχο την υπερκάλυψη βαδίζει και η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Ο στόχος που έχει τεθεί για τη Δευτέρα, είναι να ξεπεράσουν το 40%. Και φαίνεται πως θα επιτευχθεί μιας και η ΝΕ Κιλκίς που βρίσκεται πρώτη και με διαφορά, έχει βάλει ψηλά τον πήχη και για τις υπόλοιπες οργανώσεις.

Με πείσμα και αποφασιστικότητα δίνει τη μάχη και η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, αν και μέχρι την Παρασκευή είχε καλύψει το 30% του πλάνου της.

Η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Παρασκευή βρισκόταν στο 33% με πρώτες οργανώσεις τη ΝΕ Ροδόπης και τη ΝΕ Ξάνθης.

Παντού, απ' άκρη σε άκρη της Μακεδονίας και της Θράκης, το σύνθημα που κυριαρχεί είναι εγρήγορση, σχεδιασμός και επιτάχυνση με στόχο την υπερκάλυψη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ