Κυριακή 28 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Σε κινητοποίηση για τα δικαιώματα

Εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνέντευξη Τύπου

Οι αποφάσεις της ΕΕ για την προώθηση του λεγόμενου Προγράμματος της Χάγης, αλλά και του «ευρωσυντάγματος», άπτονται των στοιχειωδών δημοκρατικών κατακτήσεων του λαού μας και οπωσδήποτε τις θέτουν σε κίνδυνο.

Με αυτό το σκεπτικό και προκειμένου να ενημερώσει για τις επιπτώσεις των συγκεκριμένων αποφάσεων η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση σήμερα Κυριακή, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του κινηματογράφου «ΦΙΛΙΠ» (Θάσου 11, πλατεία Αμερικής). Τις θέσεις της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» θα παρουσιάσουν ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και ο Στρατής Κόρακας.

Στο ίδιο πνεύμα παραχωρεί συνέντευξη Τύπου μεθαύριο Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Ακαδημίας 60.

Στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση με θέμα «"Ευρωσύνταγμα" - καταστολή και η πάλη των λαών» οργανώνει την Πέμπτη 2 Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη, η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη». Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο μεγάλο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Θα μιλήσουν οι Τρ. Κωστόπουλος επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Στ. Βαλανάς δικηγόρος, Δ. Καλτσώνης διδάκτωρ Νομικής, μέλος της Γραμματείας Αθήνας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ