Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «Αλιάκμονας» σήμερα Σάββατο.
  • Συνεστίαση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος, πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο, η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου της ΚΟΘ του ΚΚΕ, στο κέντρο «Νούφαρα» στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.
  • Η ΚΟ Καματερού του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση αύριο Κυριακή, στο κέντρο «Ονειρο».
  • Ανοιχτή σύσκεψη - συζήτηση διοργανώνει η Αχτίδα Ενέργειας της ΚΟΑ του ΚΚΕ την Τρίτη, 14/12, στις 6.00 το απόγευμα, στα Γραφεία του ΚΚΕ, Θεμιστοκλέους 3 και Πανεπιστημίου, με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Κορυδαλλού του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση των θέσεων του Κόμματος για το 17ο Συνέδριο, την Πέμπτη 16/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού (Καρυταίνης και Γρ. Λαμπράκη). Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Ανθούπολης - Ιερόθεου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στο κέντρο «Θωμάς» (Ανοιξη, Λάρνακος 16), το Σάββατο 18/12, στις 9 μ.μ. προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση το Σάββατο 18/12, στην ταβέρνα «Ο παράδεισος του Θανάση», προς τιμήν του 17ου συνεδρίου του Κόμματος.
Στη Γερμανία

Προς τιμήν των 86 χρόνων τυο Κόμματος οι φίλοι του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα Σάββατο και από ώρα 19.00 στην ALTE WEBEREI, αίθουσα Studio, Bogenstrabe στο Γκύτερσλο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προβολή ταινίας από τη Δράση της ΚΝΕ, χαιρετισμούς από φορείς και κόμματα, αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο και κεντρική ομιλία από στέλεχος του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τους Χάρη Κολοβό και Χρήστο Βλάχο. Οπως πάντα, θα υπάρξει έκθεση προοδευτικού βιβλίου και σπιτικό φαγητό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ