Πέμπτη 11 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις των ΠΚΣ

Συνεχίζονται και σήμερα οι εκδηλώσεις των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας των ΑΕΙ, για το Παγκόσμιο Συνέδριο Ειρήνης, που διεξάγεται φέτος στη χώρα μας, και το παγκόσμιο φιλειρηνικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα. Οι σχετικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα και είναι αφιερωμένες στην ειρήνη είναι:

- Στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στις 12 μ. Θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΕΕΔΥΕ και εκπρόσωποι των κινημάτων ειρήνης από Κούβα, Καναδά.

- Η ΠΚΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 12 μ. αντιπολεμική συναυλία, στον υπαίθριο χώρο της Φιλοσοφικής, με τους Μίλτο Πασχαλίδη και Παντελή Θαλασσινό.

Αλλες εκδηλώσεις των ΠΚΣ σήμερα είναι:

- Στο ΕΜΠ, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, στη 1 μ.μ. με θέμα την έρευνα και τις επιπτώσεις της στη φυσιογνωμία των ΑΕΙ. Ομιλητές θα είναι ο Θ. Ξανθόπουλος, πρύτανης ΕΜΠ, Παναγόπουλος, αντιπρύτανης ΕΜΠ, οι καθηγητές του ΕΜΠ Σπ. Τζαφέστα και Παπακωνσταντίνου, και ο Παν. Γεωργιάδης, μέλος Συγκλήτου ΕΜΠ.

- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), στη 1 μ.μ. με θέμα το life-style, τα προκατασκευασμένα πρότυπα στη ζωή και τη σκέψη μας. Θα συμμετάσχουν η Λ. Κανέλλη, δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Ι. Σταμούλης, ηθοποιός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ