Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δικομματικός «καυγάς»...

Πεδίο για έναν ακόμα δικομματικό καυγά εντυπώσεων, σχετικά με τα προβλήματα του δημόσιου συστήματος Υγείας, μακριά από τις λαϊκές ανάγκες, αποτέλεσε το «πυροτέχνημα» αποπροσανατολισμού που πέταξε την Τρίτη κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή, για το νοσοκομείο της Ρόδου, ο υπουργός Υγείας Ν. Κακλαμάνης.

Ο υπουργός είπε ότι σε έλεγχο που έγινε για την περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ φαίνονταν να νοσηλεύονται έως 602 ασθενείς, ενώ το νοσοκομείο διαθέτει 338 κλίνες κι έκανε λόγο για «κομπίνα».

Τη σκυτάλη, πήρε η ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και με ανακοίνωσή της κατηγόρησε τον υπουργό για λαϊκισμό. Λέγοντας ότι αυτό που πραγματικά συμβαίνει, είναι ότι οι ασθενείς εξήλθαν λάθρα του νοσοκομείου χωρίς να πληρώσουν τα νοσήλια. Δηλαδή, ανασφάλιστοι που δίνουν ψευδή στοιχεία, τουρίστες που αναχωρούν για τις χώρες τους αφήνοντας εκκρεμότητες, άποροι και Τσιγγάνοι που αποφεύγουν να προσκομίσουν χαρτί απορίας για τη λογιστική τακτοποίηση των νοσηλίων. Και μετά από αυτά η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει τη μηχανογράφηση και την επαρκή στελέχωση για να «σταματήσουν οι διαρροές»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ