Τετάρτη 29 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

«ΕΥΗΜΕΡΙΑ» ΤΕΛΟΣ; «"Σε περίπτωση ανόδου των επιτοκίων, μεγαλύτερος αριθμός νοικοκυριών ενδέχεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες στην εξυπηρέτηση του χρέους του" υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στην έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος (...) Ερευνες δείχνουν ότι τα ελληνικά νοικοκυριά σκοπεύουν να περιορίσουν τους επόμενους μήνες τις αγορές καταναλωτικών αγαθών μακράς διαρκείας, καθώς είναι απαισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας και φοβούνται την ανεργία» (το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ: «Μπορεί οι δρόμοι της Αθήνας να είναι γεμάτοι, αλλά τα μαγαζιά είναι άδεια. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας κατεβαίνουν στο κέντρο, απολαμβάνουν τη λιακάδα, παίζουν τα παιδιά τους στο Σύνταγμα, κοιτούν τις βιτρίνες, αλλά αποφεύγουν τα ψώνια» (το σχόλιο στα ΝΕΑ).

«ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ»! «Εξαλλοι οι αγρότες απειλούν με "πόλεμο" μετά την απόφαση του αρμόδιου οργανισμού ότι θα απορροφηθεί μόνο το 30% της αδιάθετης παραγωγής αντί για 60% που τους είχε υποσχεθεί πριν από μια εβδομάδα το υπουργείο» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ «ΤΖΙΓΚΕΡ»... «Σ' ένα σαρανταεννιάχρονο ανάπηρο Τσιγγάνο - παλιατζή - πατέρα οκτώ παιδιών εξαντλήθηκε η εφαρμογή της εισαγγελικής εντολής για κατασχέσεις ΙΧ αυτοκινήτων οδηγών που συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι» (η είδηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΜΕΣΑ»; «Αυξημένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία "μυστικών" αστυνομικών στα παραδοσιακά στέκια αντίδρασης που φιλοξενεί η πλατεία Εξαρχείων» (η επισήμανση στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: «Κάθε στρατιώτης στο Ιράκ έχει μαζί του και ένα cd player για να ακούει τη μουσική που του αρέσει. Αυτός ο "ροκ εντ ρολ στρατός" πολλές φορές σε εκπλήσσει με την ανεπεξέργαστη και σκληρή "αμερικανικότητά του"» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ