Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ευχές στο ΠΑΜΕ

Ευχές προς το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), ενόψει Πρωτοχρονιάς, απέστειλαν μια σειρά κορυφαίες συνδικαλιστικές ομοσπονδίες από διάφορες χώρες. Ενδεικτικά παραθέτουμε τα παρακάτω ευχετήρια μηνύματα.

Γενική Ομοσπονδία Συνδικάτων Λαϊκής Δημοκρατίας Κορέας (GFTU): «Η Κεντρική Επιτροπή της Γενικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων Λαϊκής Δημοκρατίας Κορέας εύχεται στους συντρόφους του ΠΑΜΕ Καλή Χρονιά 2005».

Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ): «Η ΠΣΟ εκφράζει τις αδελφικές της ευχές στους εργαζόμενους της Ελλάδας και τα συνδικάτα τους και εύχεται το 2005 που είναι η χρονιά της 60ής επετείου από την ίδρυση της ΠΣΟ και που συμπίπτει με το 15ο Συνέδριό της, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί για να σφυρηλατήσουμε τη γνήσια ενότητα των συνδικάτων και να προωθήσουμε τις προσπάθειες του Διεθνούς Συνδικαλιστικού Φόρουμ, για να χτίσουμε τη συνεργασία και την αλληλεγγύη μεταξύ των συνδικάτων όλων των χωρών».

CGTP - IN Πορτογαλίας: «Ευχές για ειρήνη, αλληλεγγύη και ευτυχισμένη χρονιά 2005 για τους Ελληνες εργαζόμενους».

Ο Κ.Λ. Μαχέντρα, πρόεδρος του All India Trade Union Congress AITUC και της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας WFTU, έστειλε ευχές στο ΠΑΜΕ το 2005 να είναι μια καλύτερη χρονιά για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου με ειρήνη και διεθνή φιλία και αλληλεγγύη.

OGB - Αυστρίας: «Ευχές για εργασιακή αλληλεγγύη και καλή νέα χρονιά 2005 για τους εργαζόμενους».

Συνομοσπονδία Ανεξάρτητων Συνδικάτων Λουξεμβούργου: «Ευχόμαστε στους Ελληνες συναδέλφους μας καλή και αγωνιστική χρονιά 2005».

Ομοσπονδία Συνδικάτων Καρπαθίων Ρουμανίας: «Ο Κωνσταντίν Κρετού, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Καρπαθίων και ευρύτερης περιοχής της Ρουμανίας εύχεται στους φίλους και συντρόφους του ΠΑΜΕ ευτυχισμένο το 2005 με φιλία, αλληλεγγύη, κατανόηση και καρποφόρα διεθνή συνεργασία, για να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο για τους λαούς και να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Ομοσπονδία Συνδικάτων Λευκορωσίας: «Ο Λ. Κόζικ και το Διοικητικό Συμβούλια της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Λευκορωσίας εκ μέρους των εργαζόμενων της Λευκορωσίας εκφράζει στο ΠΑΜΕ την αδελφική του αλληλεγγύη στους αγώνες του για τα οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις ευρωπαϊκές χώρες μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας».

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας Αιγυπτιακών Συνδικάτων: «Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Αιγύπτου εύχεται στο ΠΑΜΕ ευτυχισμένη νέα χρονιά γεμάτη ευημερία για τους εργαζόμενους και ειρήνη».

Ομοσπονδία Αγροτικών Συνδικάτων και Συνδικάτων Τροφίμων Ρωσίας: «Ο Αλ. Νταβίντοφ, πρόεδρος, εύχεται στο ΠΑΜΕ μια καλή χρονιά επιτυχημένων αγώνων και ενδυνάμωσης της εργατικής αλληλεγγύης».

Ομοσπονδία Συνδικάτων Ουκρανίας: «Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Ουκρανίας εύχεται το 2005 να φέρει ειρήνη, καλή τύχη και περισσότερη αλληλεγγύη και πρόοδο στους λαούς».

Ομοσπονδία Ενωμένων Συνδικάτων του Πακιστάν: «Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενωμένων Συνδικάτων Πακιστάν στέλνει εγκάρδιες ευχές για καλή χρονιά 2005 με ειρήνη και ανάπτυξη καθώς και ενδυνάμωση των αγώνων και επιτυχίες στον τομέα του παγκόσμιου συνδικαλισμού προς όφελος των εργαζόμενων των χωρών του κόσμου».

ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ Κύπρου: «Ο Γενικός Γραμματέας της ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ σας εύχεται ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος ο οποίος μακάρι να φέρει και την επίλυση του πολιτικού προβλήματος της Κύπρου».

Επίσης, από δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικά κινήματα έφτασαν στο ΠΑΜΕ ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ