Παρασκευή 14 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πολικό «κύμα»

ICON

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες τέσσερις μέρες. Χαρακτηριστικό της θα είναι οι ισχυροί βοριάδες, οι χιονοπτώσεις και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που ενδέχεται να ξεπεράσει ακόμα και τους 10 βαθμούς Κελσίου. Η ΕΜΥ εκτιμά πως χιόνια θα πέσουν και στην Αθήνα, ενώ ύφεση της κακοκαιρίας θα υπάρξει από την Τρίτη.

Χτες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το συντονισμό των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό την προεδρία του υφυπουργού Εσωτερικών Α. Νάκου που θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τον καλύτερο συντονισμό των φορέων.

Σήμερα το βράδυ προβλέπεται χιονόνερο στη βόρεια Ελλάδα. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιότερα. Θα πνέουν ισχυροί βοριάδες από το απόγευμα στη δυτική χώρα και από το βράδυ στην ανατολική. Το Σάββατο θα αρχίσουν χιονοπτώσεις από την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Ο καιρός θα επιδεινωθεί περισσότερο την Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ