Τετάρτη 19 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΙΛΚΙΣ - ΒΑΦΕΙΑ
Καθημερινά στο δρόμο

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στο Κιλκίς
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στο Κιλκίς
Με μαχητική συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο του Κιλκίς, χτες το πρωί, οι απλήρωτοι απολυμένοι των Βαφείων Κιλκίς του Ομίλου Ηλιάδη, απαίτησαν για άλλη μια φορά τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τα δεδουλευμένα που τους οφείλει η εργοδοσία από το Νοέμβρη, τα αναδρομικά αυξήσεων και τα επιδόματα αδείας.

Παράλληλα, καταγγέλλουν την πολιτική εμπαιγμού που ακολουθεί απέναντί τους η κυβέρνηση, αφού παρά τις σχετικές δεσμεύσεις του υφυπουργού Απασχόλησης για την άμεση καταβολή του επιδόματος της επίσχεσης εργασίας, ακόμη δεν έχει δοθεί η σχετική εντολή στον ΟΑΕΔ.

Στο μεταξύ, σήμερα οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται να ξαναβγούν στους δρόμους. Το πρωί θα πραγματοποιήσουν μαζική συγκέντρωση στα δικαστήρια του Κιλκίς όπου είναι προγραμματισμένη να συζητηθεί η αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε ο όμιλος Ηλιάδη για τα Βαφεία Κιλκίς. Θυμίζουμε ότι ήδη οι αδελφοί Ηλιάδη έχουν υπενοικιάσει τις εγκαταστάσεις των Βαφείων σε άλλη εταιρία του Ομίλου, τα Πλεκτήρια Πιερίας, για τα οποία παλεύουν να πάρουν άδεια λειτουργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ