Πέμπτη 20 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Εκδήλωση για το σοσιαλισμό.

Σάββατο 22 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο παλιό αμφιθέατρο της Νομικής

Εντείνονται οι προετοιμασίες στις μεγάλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης για την εκδήλωση ενόψει του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, με σύνθημα «Γιατί ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον μας», που συνδιοργανώνουν η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και το Συμβούλιο Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ το Σάββατο 22 Γενάρη, στην Κομοτηνή στις 7 το απόγευμα, στο παλιό αμφιθέατρο της Νομικής.

Η εκδήλωση για τη νεολαία προετοιμάζεται με εξορμήσεις, συνεντεύξεις τύπου και συζήτηση με τη νεολαία σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Σε πανεπιστημιακές σχολές, στα ΤΕΙ, στα σχολεία και τα στέκια της νεολαίας, στις συνοικίες και τα καφενεία.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει αντιπροσωπεία του ΚΚ Τουρκίας και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: αυτοσχέδιες θεατρικές παραστάσεις και πολιτική σάτιρα, ποιητικό αφιέρωμα σε Βάρναλη και Χικμέτ, μουσική συναυλία από τουρκικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ