Σάββατο 26 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΑΣΑ
Από Τρίτη το εισιτήριο των 3 ευρώ

Από την ερχόμενη Τρίτη, 1η Μάρτη 2005, καθιερώνεται το νέο εισιτήριο των τριών ευρώ για όλα τα συγκοινωνιακά μέσα (αστικά λεωφορεία, «ηλεκτρικό», μετρό, τραμ, προαστιακό και τρόλεϊ), με χρονική διάρκεια 24 ώρες.

Οπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ το ημερήσιο εισιτήριο ισχύει για 24 ώρες από την πρώτη και μοναδική επικύρωσή του κατά την πρώτη επιβίβαση σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω συγκοινωνιακά μέσα. Ωστόσο, το νέο εισιτήριο δεν ισχύει για τις λεωφορειακές γραμμές «εξπρές» του αεροδρομίου και «Ε22 Αθήνα - Σαρωνίδα», καθώς και για τη διαδρομή Δουκ. Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο και αντίστροφα, με τον προαστιακό ή το μετρό.

Σε ισχύ παραμένει το εισιτήριο των 2,90 ευρώ, για μία μόνο διαδρομή από ή προς το αεροδρόμιο με τις «εξπρές» λεωφορειακές γραμμές.

Τα παλιά εισιτήρια των 2,90 ευρώ θα ισχύουν και θα διατίθενται στο επιβατικό κοινό μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα. Τα εισιτήρια που θα διατίθενται από την ερχόμενη Τρίτη, θα φέρουν με σφραγίδα την ένδειξη «ισχύει μόνο για μια διαδρομή από ή προς το αεροδρόμιο».

Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι παλιών ημερήσιων εισιτηρίων των 2,90 ευρώ, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι και το τέλος του χρόνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ