Παρασκευή 11 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΡΤΗ 2005
Με όλες μας τις δυνάμεις

τις μέρες που απομένουν

Με τις μηχανές στο «φουλ» και με όπλο την πλατιά ανταπόκριση που συναντά το απεργιακό κάλεσμα της 17ης Μάρτη, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ εντείνουν τις περιοδείες και τις εξορμήσεις στους χώρους δουλιάς τις λίγες μέρες που απέμειναν, μέχρι τη μέρα της 24ωρης πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας. Νέα σωματεία και συνδικάτα δηλώνουν καθημερινά «παρών» στην απεργία, με το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ. Στις 17 του Μάρτη, από τις δεκάδες απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, αναμένεται να ακουστεί ακόμα πιο ηχηρό το μήνυμα ότι η εργατική τάξη δεν είναι διατεθειμένη να δείξει καμία ανοχή στην αντεργατική πολιτική που τη στέλνει στην εξαθλίωση.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κάνιγγος, ενώ οι απεργοί της Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι στο Αγαλμα Βενιζέλου και του Πειραιά στον Ηλεκτρικό Σταθμό της πόλης.

Στα πλαίσια της οργάνωσης και της προετοιμασίας της απεργίας, συνεχίζονται οι εξορμήσεις συνδικαλιστών ταξικών συνδικάτων στην Αθήνα. Σήμερα, περιοδείες θα γίνουν στο πολυκατάστημα «ΦΩΚΑΣ» στη Σταδίου και στα καταστήματα στην οδό Ερμού, στην ΑΛΤΕΚ, στη ΜΟΜΠΙΛ, στη χωματερή των Ανω Λιοσίων, στους εργαζόμενους και τα καταστήματα του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στα ξενοδοχεία «Ιμπέριαλ» και «Στάνλεϊ» και στα γιαπιά της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ