Τετάρτη 16 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»
Δυο απεργίες και διαμαρτυρίες

Με επιτυχία, για δεύτερη βδομάδα, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του εργαστηριακού τομέα του «Σισμανόγλειου» νοσοκομείου, οι οποίοι αντιδρούν στη λειτουργία εργαστηρίου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) χωρίς την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στην απεργία των εργαζομένων του εργαστηριακού τομέα κηρύχτηκαν, με απόφαση του σωματείου των εργαζομένων, για το υπόλοιπο προσωπικό δυο 24ωρες απεργίες: Η πρώτη αύριο Πέμπτη 17 Μάρτη και η δεύτερη την Πέμπτη 24 Μάρτη 2005. Ακόμα, αποφασίστηκαν καθημερινές διαμαρτυρίες του προσωπικού στην είσοδο του νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο υπογραμμίζει ότι η διοίκηση του νοσοκομείου εμμένει στην απόφασή της για τη λειτουργία του εργαστηρίου ΤΕΠ σε χώρο ανεπαρκή και ανθυγιεινό, χωρίς υποδομή, εντατικοποιώντας την εργασία του προσωπικού, για την εξυπηρέτηση ημετέρων. Ετσι ζητεί, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών, άρση της απόφασης για μετακίνηση προσωπικού στο νέο εργαστήριο και τοποθέτηση σωληνωτού ταχυδρομείου στους χώρους των εργαστηρίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ