Πέμπτη 17 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΡΤΗ 2005
«Χειρόφρενο» στις συγκοινωνίες

Την έγκαιρη μετάβασή τους στους χώρους των προσυγκεντρώσεων και της κεντρικής συγκέντρωσης πρέπει να φροντίσουν σήμερα οι απεργοί της Αθήνας, λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Για τέσσερις ώρες, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 μ.μ., θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τα αστικά λεωφορεία, το μετρό και τα τραμ της Αθήνας, ενώ από τις 12.30 μ.μ. έως τις 4.30 μ.μ. δε θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του «Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου».

Καθηλωμένα στα αεροδρόμια θα μείνουν σήμερα και τα αεροπλάνα των «Ολυμπιακών Αερογραμμών». Στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιηθεί μία μόνο πτήση ανά προορισμό. Ακινητοποιημένα θα μείνουν και τα τρένα του ΟΣΕ, από τις 12 μεσημέρι έως τις 4 μ.μ.

Στα μέσα ενημέρωσης

Τη συμμετοχή τους στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισαν η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΣΗΕΑ), η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλονίκης και η Ενωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) προκηρύσσοντας 2ωρη στάση εργασίας από τις 12:30 μ.μ. μέχρι τις 14:30 μ.μ. για τους δημοσιογράφους και από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 για όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους στα ΜΜΕ (εφημερίδες, ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και το ΑΠΕ). Από τη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ