Τετάρτη 23 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δώστε τώρα τα κλεμμένα!

Επιστολή των συνταξιούχων στον πρωθυπουργό

Την επιστροφή των παρακρατηθέντων από την επιβολή του ΛΑΦΚΑ, σε μια δόση με άμεση νομοθετική ρύθμιση, ζητούν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ - ΝΑΤ - ΕΛΤΑ - ΤΑΕ - ΟΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Κυρίως όμως απαιτούν την επίλυση των οικονομικών και θεσμικών τους αιτημάτων.

Οπως τονίζουν στην κοινή τους επιστολή, η κυβερνητική δήλωση σχετικά με τα κλεμμένα του ΛΑΦΚΑ, προβλέπει την επιστροφή αναδρομικών πέντε χρόνων για τον ιδιωτικό τομέα και τριών χρόνων για το δημόσιο και μάλιστα σε πέντε εξάμηνες δόσεις, αρχίζοντας από το δεύτερο εξάμηνο του 2006.

«Με την πρόταση σας - υπογραμμίζεται - δε συμφωνούμε για τους εξής λόγους: Το ποσό που μας επιστρέφετε δεν είναι ούτε το 40% στον ιδιωτικό και λιγότερο από 25% στο δημόσιο τομέα. Η απόδοση σε πέντε εξάμηνες δόσεις, για το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιούχων είναι από 50-100 ευρώ η κάθε δόση και γιατί μέχρι το τέλος του 2008 για χιλιάδες συνταξιούχους θα έχει τελειώσει ο βιολογικός τους κύκλος και θα έχουν αποδημήσει στον άλλο κόσμο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ