Παρασκευή 25 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ... ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: «Η Ευρώπη του Μπλερ και του Σρέντερ δε σηκώνει ζορμπαλίκια! Ούτε επαναστάσεις πια, ούτε ενθουσιώδεις εθελοντές, ούτε ήρωες και μάρτυρες, ούτε βαλκανικοί "Χάρτες" του Ρήγα, ούτε λάβαρα και θούρια... "Απέσβετο και λάλον ύδωρ", όπως θα ...'λεγε και το Μαντείο των Δελφών σε κάθε "παραβάτη" της "νέας τάξης" που θα ζητούσε το χρησμό του για τα μελλούμενα...» (ο Χρήστος Πασαλάρης στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ «ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ»: «σε διαφορετική βάση θέτει το ζήτημα ο ευρωβουλευτής του κόμματος (ΣΥΝ) Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του "Αλφα" προτάσσει την ανάγκη "να μη χάσουμε ούτε ένα ευρώ των κοινοτικών επιδοτήσεων από τυχόν εμπλοκή σε αυτό το θέμα. Σ' αυτό το πεδίο πρέπει να προσανατολιστεί και η Αριστερά για τη σκληρή αντιπολίτευση που πρέπει να ασκήσει"» (η είδηση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΣΤΙ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ: «Κατάπληξη προκαλεί η ελαφρότητα με την οποία ακόμα και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αντιμετωπίζουν το ζήτημα του νόμου για τον βασικό μέτοχο (!) λίγο νοιάζονται αν έτσι ταυτίζονται με τις πιο οπισθοδρομικές αντιλήψεις για την Ευρώπη (!) ξεχνούν πως σπέρνοντας ανέμους θα θερίσουν θύελλες» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

«ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»: «Ο θείος του είχε αναρωτηθεί: "Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;" στις αρχές της δεκαετίας του '60. Ο ανιψιός Κωστάκης αναρωτήθηκε με αφορμή τα ευρωπαϊκά -βασικό μέτοχο κλπ. - "Πού στο διάολο έμπλεξα;"» (στο ΠΟΝΤΙΚΙ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ