Σάββατο 2 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Φτου σας!

Eurokinissi

Είναι ολυμπιακό άθλημα η ξεδιαντροπιά; Είναι! Μάζεψαν τα παιδάκια των σχολείων για να δημιουργήσουν «θετική δημοσιότητα για την κυβέρνηση»! Ετσι ομολογεί το εσωτερικό τους έγγραφο.

Είναι ολυμπιακό άθλημα η ξετσιπωσιά; Είναι! Κουβάλησαν παιδιά με ειδικές ανάγκες στη φιέστα τους για να τα κάνουν «μαϊντανούς» και να προσδώσουν «μια περισσότερο ανθρώπινη διάσταση» στο παραμύθι τους! Ετσι ομολογεί το εσωτερικό τους έγγραφο.

Είναι ολυμπιακό άθλημα η ξεφτίλα; Είναι! Εστησαν μια χυδαία προπαγάνδα για «να δημιουργήσουν στο κοινό την αίσθηση ότι η κυβέρνηση κάνει μια σημαντική και συντονισμένη προσπάθεια» για το καλό του τόπου! Ετσι ομολογεί το εσωτερικό τους έγγραφο.

* * *

Κι όταν όλα αυτά αποκαλύφθηκαν, όταν αποκαλύφθηκε ότι όλη αυτή η σειρά «εκδηλώσεων» με θέμα τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και τη δήθεν απόδοσή τους στο λαό είναι ένα στημένο παιχνίδι, που το οργάνωσαν βάσει σχεδίου, χρησιμοποιώντας για κομπάρσους τα παιδιά που μεγαλώνουν για να πληρώσουν (μαζί και τα παιδιά των παιδιών τους) τα σπασμένα του «ολυμπιακού ιδεώδους τους», όταν ξεσκεπάστηκε η αηδιαστική τους συμπεριφορά απέναντι στα ανάπηρα παιδιά, η αρμόδια υπουργός κυρία Φάνη - Πάλη Πετραλιά αρκέστηκε να δηλώσει ότι το έγγραφο - ομολογία της προπαρασκευασμένης αθλιότητας είναι ένα «εσωτερικό σημείωμα χωρίς καμία άλλη σημασία»!

Φτου σας!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ