Πέμπτη 28 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τσάμπα ... «ήρωες»

«Ομάδα εθελοντών», με στόχο την προώθηση της τσάμπα εργασίας, δημιουργεί η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με τη διοίκηση, οι «εθελοντές» θα αναλάβουν τη φύλαξη και συντήρηση του πρασίνου και των ελεύθερων χώρων στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, σε μια προπαγανδιστική κίνηση, έχει πλημμυρίσει την Αθήνα με αφίσες που ζητούν από τους κατοίκους να γίνουν εθελοντές και ...«ήρωες» της πόλης!

Πρόκειται για μια επικίνδυνη λογική, αφού με το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων και της ...εθελοντικής μανίας, ο Δήμος Αθηναίων ζητά από τους Αθηναίους να δουλέψουν τσάμπα προκειμένου να καλύψει τα σημαντικά προβλήματα στην έλλειψη προσωπικού του δήμου. Ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που στη συντήρηση του πρασίνου και της κηποτεχνίας οι ελλείψεις είναι τεράστιες. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι πολλά έργα δίνονται σε ιδιώτες ιδιαίτερα σε αυτές τις υπηρεσίες.

Δεν ξέρουμε αν όσοι θα συμμετέχουν θα γίνουν ...«ήρωες» - όπως προπαγανδίζει η διοίκηση - αλλά σίγουρα θα αποτελέσουν τους «τσάμπα ήρωες» και για το προεκλογικό προφίλ της δημάρχου ενόψει των δημοτικών εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ