Πέμπτη 28 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επικοινωνιακά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ λίγο ο Θοδωρής Ρουσόπουλος τους ομολόγους του στην κυβέρνηση και τους ομότιμούς του στον κομματικό μηχανισμό, δηλώνοντας ότι κάθε υπουργός και στέλεχος της ΝΔ έχει πρόσβαση στην επικαιρότητα, μέσω ειδικού κωδικού, που τους δίνει πρόσβαση σε ειδησεογραφικά πρακτορεία και τράπεζες πληροφοριών.

Προφανώς, οι διαμαρτυρόμενοι στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για την επικοινωνιακή πολιτική δεν ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους ...εγκυκλοπαιδική πληροφόρηση. Αλλα θέλουν να ξέρουν και σε άλλους σχεδιασμούς και τακτικές θέλουν να έχουν λόγο.

Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι - όπως όλα δείχνουν - η κυβέρνηση αποκαθιστά και επανατοποθετεί τις σχέσεις της με το λεγόμενο «επιχειρηματικό κόσμο» με πρώτο και καλύτερο τον πρωθυπουργό, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές με επενδυτές. Μάλλον αυτό το παιγνίδι θα είναι για όλους τους πολύ ενδιαφέρον.

ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ το Πάσχα τα εορτοδάνεια. Κάτι η ανέχεια και οι χαμηλοί μισθοί, κάτι οι επιτήδειες διαφημίσεις και τα «προγράμματα προσέγγισης» των τραπεζών, τα κατάφεραν να εκτιναχτούν τα ποσά των δανείων σε μια κοινωνία, που πλέον δεν ξέρει τι χρωστάει.

Και να το ξέρετε ότι τα ευαγή τραπεζικά ιδρύματα δεν κάνουν ...Ανάσταση το ερχόμενο Σάββατο κατά το εορτολόγιο. Αργότερα κάνουν, όταν πρόκειται να εισπράξουν τους υπέρογκους τόκους και να κερδοσκοπήσουν τοκογλυφικά.

ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, χρησιμοποιώντας τις χειρότερες δυνατές μεθόδους, αλλά ...παραδέχονται ότι δεν τα καταφέρνουν. Για τους Αμερικανούς στο Ιράκ ο λόγος, που αναγκάστηκαν, μέσω του αρχηγού του γενικού τους επιτελείου, να παραδεχτούν ότι δεν έχει μειωθεί η ιρακινή αντίσταση.

Αραγε, γιατί τους φαίνεται τόσο παράδοξο το φαινόμενο, ένας λαός - όποιος κι αν είναι - να μην μπορεί να ανεχθεί να είναι υπό κατοχή; Φαίνεται ότι εκτός από κακή σχέση με την πραγματικότητα έχουν κάκιστη σχέση με την ιστορία.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ