Πέμπτη 28 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ «ΡΕΠΟΡΤΑΖ»

ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΚΕ: «Μέλη του ΠΑΜΕ προπηλάκισαν στελέχη της ΟΚΕ κατά την είσοδό τους στο ΥΠΕΘΟ» (το «ρεπορτάζ» στην «ΑΥΓΗ»).

«ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ»: «Η ένταση προκλήθηκε επειδή συνδικαλιστές του ΚΚΕ προπηλάκισαν τα μέλη της ΟΚΕ στην είσοδο του υπουργείου Οικονομίας» (το «ρεπορτάζ» στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ: «Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομίας, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και εκτόξευσαν γιαούρτια κατά των εκπροσώπων των βιομηχάνων και των εμπόρων στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή» (η είδηση στην πρώτη σελίδα στη «ΝΙΚΗ»).

«ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ»: «Η εναρκτήρια συνεδρίαση σημαδεύθηκε από γιαουρτοπόλεμο από συνδικαλιστές της Αριστεράς έξω από το κτίριο του υπουργείου Οικονομίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για το "νέο διάλογο κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης"» (το θέμα στην πρώτη σελίδα στο «ΒΗΜΑ»).

ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: «Το "παρών" με το δικό τους τρόπο έδωσαν στη χτεσινή πρεμιέρα ομάδα εργαζομένων μελών του προσκείμενου στο ΚΚΕ ΠΑΜΕ (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο). Συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομίας, έκλεισαν την κύρια είσοδο επί της οδού Νίκης, με συνθήματα ζητούσαν να μην αρχίσει ο διάλογος, ενώ "υποδέχθηκαν" μέλη της ΟΚΕ ραίνοντάς τα με γιαούρτια και καφέδες, αλλά και σπρωξιές. Τα μέλη της ΟΚΕ αλλά και ο υπουργός Εργασίας εισήλθαν στο υπουργείο από την... έξοδο κινδύνου. Ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ στην ΟΚΕ Δ. Πολίτης δεν κατόρθωσε να εισέλθει στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος και αποχώρησε» (το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ: «Η συνάντηση των υπουργών Οικονομίας και Απασχόλησης με το προεδρείο της ΟΚΕ έγινε μετ' εμποδίων και διήρκεσε μόλις σαράντα λεπτά, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομίας, πέταξαν γιαούρτια και καφέδες σε εκπροσώπους της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής που συμμετείχαν στη συνάντηση» (το ρεπορτάζ στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: «Η χτεσινή πρεμιέρα του διαλόγου ήταν εκρηκτική, καθώς έξω από το υπουργείο Οικονομίας είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200 συνδικαλιστές του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ). Οι συνδικαλιστές έκαναν λόγο για "στημένο παιχνίδι κοινωνικού διαλόγου σε βάρος της κοινωνικής ασφάλισης", πέταξαν καφέδες και γιαούρτια σε ένα ομοίωμα του Ιούδα αλλά και στο προεδρείο της ΟΚΕ, ενώ έγιναν μικροσυμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ