Παρασκευή 27 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Οργή...

Πέρα από τα όρια της πρόκλησης κινούνται τα στοιχεία για τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ στο πρώτο τρίμηνο του χρόνου. Αυτοί που ξεδιάντροπα αξιώνουν την απόλυση του μισού προσωπικού του Οργανισμού, αυτοί που απαιτούν να τους λυθούν τα χέρια για να ορίζουν τις τύχες των εργαζομένων και των οικογενειών τους, αυτοί, οι Νεοδημοκράτες διοικούντες που προχτές υπερθεμάτιζαν για τη συμφωνία που επήλθε με τους ΠΑΣΟΚους «συνδικαλιστές» της ΟΜΕ-ΟΤΕ, χτες ανακοίνωσαν ότι τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το πρώτο 3μηνο του 2005 παρουσίασαν νέα θεαματική αύξηση κατά 88,6% φτάνοντας τα 90,7 εκατ. ευρώ!!!

Αυτοί όμως που έστησαν γλέντι κανονικό, για τις επερχόμενες απολύσεις και την παραπέρα χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεων στον Οργανισμό ήταν τα «κοράκια» της Σοφοκλέους, που επειδή μυρίστηκαν «αίμα», ώθησαν την τιμή της μετοχής του ΟΤΕ κατά 6,7%.

Αλλη περίτρανη απόδειξη για το ποιος κερδίζει από τα κυβερνητικά μέτρα ήταν και η πορεία δύο ακόμα μετοχών, της Εμπορικής και της Αγροτικής Τράπεζας, που αμέσως μόλις οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι μέσα στο καλοκαίρι θα προωθηθεί η ρύθμιση για το ασφαλιστικό, οι τιμές των μετοχών τους εκτοξεύτηκαν κατά 4,3% και 8,9% αντίστοιχα.

Ετσι, για να μη μένει καμιά αμφιβολία για τους χαμένους και τους κερδισμένους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ