Τετάρτη 8 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Συγκέντρωση ενάντια στην αντεργατική πολιτική

Κάλεσμα στην εργατική τάξη να δώσει μαζική, αποφασιστική και ταξική απάντηση στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, απευθύνει το ΠΑΜΕ, καλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Γραμματεία Αθήνας του Μετώπου, την Πέμπτη, 16 Ιούνη, στις 6μ.μ., έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Στο κάλεσμα, το ΠΑΜΕ σημειώνει ότι «στη Γενική συνέλευση του ΣΕΒ δηλώθηκε ομόφωνα από την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ συμφωνία στις αλλαγές που χαρακτηρίστηκαν "στρατηγικής σημασίας", απαιτώντας πιο τολμηρά βήματα». Ενώ, με αφορμή την επικαιρότητα τονίζεται πως «η κατάπτυστη συμφωνία στον ΟΤΕ ανοίγει το δρόμο για την πλήρη κατάργηση της μόνιμης σταθερής και πλήρους εργασίας στο δημόσιο τομέα για τους νέους εργαζόμενους. Αποτελεί στρατηγική επιλογή του κεφαλαίου».

Καταλήγοντας, το ΠΑΜΕ υπογραμμίζει: «Να πρωτοστατήσουμε για την ανάπτυξη της πάλης, ενάντια στην κυβερνητική επίθεση, διεκδικώντας αιτήματα που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, σαν απάντηση στο μέτωπο της "ανταγωνιστικότητας". Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τα κόμματα της πλουτοκρατίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και από τα κόμματα που υιοθετούν τις πολιτικές της ΕΕ και των ευρωμονόδρομων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ