Πέμπτη 21 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Eurokinissi

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν πυρκαγιές που ξέσπασαν σε περιοχές της χώρας, ενώ μέχρι αργά χτες το απόγευμα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να κατασβήσουν μία ακόμα.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, οι 40 πυροσβέστες που έσπευσαν με 15 οχήματα σε δασική περιοχή στο Δήμο Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, κατάφεραν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο χτες το μεσημέρι και ενώ πέρασαν σχεδόν 12 ώρες. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχε και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Την ίδια κατάληξη έχει και η φωτιά που εκδηλώθηκε στην Ελασσόνα και η οποία ήταν πιο μικρή από την παραπάνω. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο Μεσαίο Θεσσαλονίκης, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο αργά χτες το απόγευμα. Η φωτιά ξέσπασε στις 11.45 το πρωί από άγνωστη αιτία και έκαψε έκταση 200 στρεμμάτων δάσους και 50 στρέμματα υπολειμμάτων καλλιέργειας σιτηρών.

Τέλος, σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι αργά χτες το βράδυ η πυρκαγιά που ξέσπασε χτες το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση κοντά στην Λίμνη Κερκίνη, στις Σέρρες. Στην κατάσβεση συμμετέχουν ένα ελικόπτερο και 26 πυροσβέστες με 9 οχήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ