Παρασκευή 29 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής:

  • Σήμερα

- Στην Καβάλα, στο λιμάνι, μπροστά στα φέρι μποτ, στις 9 μ.μ., με θέμα: «Μόνιμη, σταθερή δουλιά για όλους. 7ωρο, 5ήμερο, 35ωρο».

-- Στο Πέραμα Ιωαννίνων, στις 9 μ.μ., στην πλατεία, με θέμα: «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά», θα μιλήσει ο Θανάσης Σιμούλης, αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Αύριο

- Στη Νεάπολη Κοζάνης, στον πεζόδρομο, στις 8 μ.μ., με θέμα: «60 χρόνια Αντιφασιστική Νίκη και η ιστορία του Βοΐου».

- Στην Πτολεμαΐδα, στην πλατεία, στις 8 μ.μ., με θέμα «Ενιαίο 12χρονο σχολείο»

- Στη Λευκάδα, στο πάρκο παραλίας, στις 8.30 μ.μ., συζήτηση για τη μάστιγα των ναρκωτικών, με τη συμμετοχή του Θ. Σιμούλη, εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ και εκπροσώπου της Θεραπευτικής Κοινότητας «Στροφή» και μουσικό πρόγραμμα.

- Στην Κόρινθο, το Σάββατο και την Κυριακή, στην παραλία Καλάμια, με κεντρικό θέμα «Οι εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις και το δικαίωμα στη σταθερή εργασία», την πρώτη μέρα, και εκδήλωση αφιερωμένη στους Χ. Φλωράκη και Α. Παπαγεωργίου, τη δεύτερη. Οι εκδηλώσεις πλαισιώνονται με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφιερώματα και αθλητικές δραστηριότητες. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7.30 μ.μ. και τις δύο μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ