Σάββατο 30 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΙΛΚΙΣ
Προκαλεί θανατηφόρα δυστυχήματα

Την έγκριση πιστώσεων για την επιδιόρθωσή του ζητούν οι βουλευτές του ΚΚΕ

Την έγκριση διάθεσης πίστωσης 100.000 ευρώ για τη σύνταξη μελέτης και 4,3 εκατ. ευρώ για την ασφαλτόστρωση της παλιάς Εθνικής Οδού (ΠΕΟ) Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, ζητούν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Χουρμουζιάδης και Αγγελος Τζέκης, με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή και απευθύνεται στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιά.

Ειδικότερα, οι βουλευτές του ΚΚΕ, αφού σημειώνουν ότι τα παραπάνω κονδύλια ζητά για έγκριση η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αναφέρουν: Οπως επισημαίνεται και από το Δήμο Καλλιθέας, υπάρχουν σημεία επί της εν λόγω Εθνικής Οδού που πλημμυρίζουν, όπως και ότι το οδόστρωμα σε όλο το μήκος της είναι σε επικίνδυνη κατάσταση, με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών και πολλές φορές θανατηφόρων ατυχημάτων. Προσθέτουν επίσης ότι ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά από τους κατοίκους τόσο του Δήμου Καλλιθέας, όσο και των όμορων Δήμων, δημιουργώντας τους σοβαρό πρόβλημα.

«Επειδή το τίμημα στην άσφαλτο των εθνικών οδών είναι μεγάλο και υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ» - τονίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - ερωτάται ο υπουργός αν θα εγκρίνει και θα διαθέσει τα κονδύλια αυτά για να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ