Πέμπτη 18 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ!

ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕΣ! «Οι κρατικές υπηρεσίες οι οποίες πιστοποιούν την ποιότητα των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών στην ΕΕ (και στην Ελλάδα) δημιουργούν μεν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας, αλλά δεν την πιστοποιούν. Και αυτή είναι η παγίδα την οποία ο πολίτης καλείται να αντιμετωπίσει παίρνοντας την ευθύνη των επιλογών του. Αξίζει για οικονομία λίγων ευρώ να διακινδυνεύσει;» (από το κύριο άρθρο στο «ΒΗΜΑ»).

«DEATH JUMBING»; «Το ερώτημα της ασφάλειας των φθηνών πτήσεων που ειδικά σε περιόδους αυξημένης τουριστικής κίνησης είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς οφείλει να απασχολήσει πλέον τους πάντες. Τους επίδοξους ταξιδιώτες οι οποίοι θα πρέπει να βάλουν σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και όχι τη διασκέδασή τους...» (από το κύριο άρθρο στη «ΝΙΚΗ»).

Η ΠΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ: «Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ο ανταγωνισμός και η παρατηρούμενη πτώση των τιμών είναι θετική εξέλιξη, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν θα καταστήσει καθ' οιονδήποτε τρόπο ανεκτές ακόμα και τις μικρότερες εκπτώσεις στους τομείς που συνθέτουν την ασφάλεια των πτήσεων» (από το κύριο άρθρο στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

«ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ»: «"Διαβεβαιώνω ότι δεν έγινε ούτε ένας πτητικός έλεγχος" αναφέρει η επιστολή του Βρετανού Τιμ Τέιλορ, ο οποίος προειδοποιούσε τους προϊσταμένους του ότι λόγω των σοβαρών αδυναμιών στο τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας για περίοδο οκτώ μηνών δεν έγινε κανένας πραγματικός έλεγχος αλλά όλοι οι έλεγχοι αεροσκαφών γίνονταν μόνο στα χαρτιά» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ: «Θα πρέπει να σταματήσουν όσο είναι καιρός οι ανεπίσημοι έστω κυβερνητικοί κομπασμοί για τον "άψογο" υποτίθεται χειρισμό της κρίσης με το ακυβέρνητο Μπόινγκ που στηρίζονται μόνο και μόνο στο γεγονός ότι αποφύγαμε μια πρόσθετη τραγωδία. Η υπόθεση δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση ούτε προς τη μία αλλά ούτε προς την άλλη κατεύθυνση» (από το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ