Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Συστράτευση για την Παιδεία

Περιοδείες στελεχών του τη Δευτέρα στα σχολεία

Με αφορμή την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους να συστρατευθούν στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της εργατικής τάξης, που στο επίκεντρο της πάλης του έχει τη διεκδίκηση της σύγχρονης λαϊκής Παιδείας.

Σ' αυτήν την κατεύθυνση τα στελέχη του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδείες για τα προβλήματα της Παιδείας όλο το Σεπτέμβρη σε σχολεία και σε εργασιακούς χώρους. Ετσι, τη Δευτέρα, 12 Σεπτέμβρη, το πρωί θα περιοδεύσουν στα σχολεία του Θριάσιου πεδίου και της Ηλιούπολης τα στελέχη του ΠΑΜΕ Δήμος Κουμπούρης και Χρυσούλα Λαμπούδη. Επίσης ο Μπάμπης Τενές θα περιοδεύσει στα γραφεία ΕΣΔΚΝΑ.

«Με αφετηρία τα προβλήματα της Εκπαίδευσης - υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΕΓ του ΠΑΜΕ - μέσα από ένα ενιαίο μέτωπο Παιδείας και με μπροστάρη την εργατική τάξη να διεκδικήσουμε άμεσες λύσεις στην προοπτική της συνολικής ανατροπής της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής και για ένα λαϊκό σχολείο που θα συμβάλει στην ολόπλευρη μόρφωση των παιδιών της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων».

  • Σχολικές τσάντες, τετράδια και διάφορα άλλα σχολικά είδη σε παιδιά φυλακισμένων Τούρκων αγωνιστών θα διαθέσει το ΠΑΜΕ, θέλοντας να εκφράσει τη διεθνιστική του αλληλεγγύη σε Τούρκους αγωνιστές. Η παράδοση θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη 2005 στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμ. Μπενάκη 28 Αθήνα).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ