Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Γενική Συνέλευση την Κυριακή

Κάλεσμα σε όλους τους εμποροϋπάλληλους να πάρουν μαζικά μέρος στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτώβρη στις 11.30π.μ. στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά απευθύνει η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ο οικονομικός απολογισμός για τα έτη 2003-2005, ο οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2006, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών και επιλογή Δευτεροβάθμιας Οργάνωσης (ΕΚΠ ή Ομοσπονδία) για την αντιπροσώπευση στη ΓΣΕΕ.

Η κυβέρνηση της ΝΔ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, συνεχίζοντας την πολιτική του ΠΑΣΟΚ που υπαγορεύεται από την ΕΕ, έχει στόχο την αύξηση των κερδών του κεφαλαίου. Μια πολιτική που συνεχώς αφαιρεί κατακτήσεις των εργαζομένων (ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, κατάργηση 8ώρου, διευρυμένο ωράριο, πάγωμα μισθών, ακρίβεια, ανεργία, ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, της Υγείας, γκρέμισμα της κοινωνικής ασφάλισης).

«Μπροστά σε αυτή την επίθεση του κεφαλαίου με τα πολιτικά τους κόμματα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - σημειώνουν οι εμποροϋπάλληλοι του Πειραιά - πρέπει να συσπειρωθούμε στο σωματείο μας για να οργανώσουμε την αντίστασή μας απέναντι σε αυτή την αντεργατική πολιτική που θα ενταθεί με πολύ αρνητικές συνέπειες για τους εργαζόμενους. Να ενισχυθούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, η μόνη ταξική δύναμη στο συνδικαλιστικό κίνημα. Να απομονωθούν οι δυνάμεις της συναίνεσης και υποταγής στο συνδικαλιστικό κίνημα».

«Το σωματείο μας, όλο το προηγούμενο διάστημα οργάνωσε την αντίσταση των εργαζομένων για το ωράριο κλπ. Από καλύτερη θέση θα δώσει τις μάχες εάν γίνει πιο μαζικό» καταλήγει το κάλεσμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ