Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σε κάθε χώρο δουλιάς το κάλεσμα

Καθημερινές περιοδείες στα καράβια και τα εργοστάσια

Με μπροστάρη το ΠΑΜΕ, οι εργαζόμενοι του Πειραιά κατεβαίνουν ξανά στους δρόμους στις 6 του Οκτώβρη
Με μπροστάρη το ΠΑΜΕ, οι εργαζόμενοι του Πειραιά κατεβαίνουν ξανά στους δρόμους στις 6 του Οκτώβρη
Κλιμακώνεται καθημερινά η προετοιμασία, σε ολόκληρη την περιφέρεια του Πειραιά, για την πανεργατική συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 6 Οκτώβρη, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά, στις 7μ.μ. Η κινητοποίηση αποτελεί ένα ακόμα αγωνιστικό βήμα των εργαζομένων του Πειραιά, στο δρόμο για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 12 του Νοέμβρη.

Με περιοδείες στο λιμάνι, στα εργοστάσια, στον ΚΕΡΑΝΗ, σε ελαιουργοσαπουνοποιεία (ΜΙΝΕΡΒΑ, ΕΛΑΪΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ κλπ.), όπου από αύριο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα γίνουν Γενικές Συνελεύσεις για να πάρουν οι εργαζόμενοι αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο, το σύνθημα του αγωνιστικού ξεσηκωμού φτάνει σε κάθε εργασιακό χώρο. Οι εργαζόμενοι του Πειραιά συντονίζουν και ενδυναμώνουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που, στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζει η ΝΔ.

Στην ανακοίνωσή της η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση και να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική της λιτότητας, της ακρίβειας, της ανεργίας, των απολύσεων και της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας, που φορτώνει με βάσανα τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι κεφαλαιοκράτες, τα μονοπώλια.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, να αποδυναμώσουν τον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό και να ενισχύσουν τις ταξικές δυνάμεις σε κάθε κλάδο, για «να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας, να αντισταθούμε, να ανοίξουμε το δρόμο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ