Κυριακή 23 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μπροστά στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για τη νεολαία

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για τη Νεολαία που διοργανώνει το ΚΚΕ, γίνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

-- Σήμερα,Κυριακή, 23 Οκτώβρη, η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με γυναίκες. Η εκδήλωση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Δευτέρα, 24 Οκτώβρη, η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση για τα προβλήματα των ΑμΕΑ και των οικογενειών τους. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

-- Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, αύριο, Δευτέρα, 24 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη, 25 Οκτώβρη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 31, του ΤΕΙ Καλαμάτας διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Η δράση του Κόμματος για τα προβλήματα της νεολαίας - Η στήριξη της ΚΝΕ». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ