Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Με ποιον να γελάσεις;

«Από το βήμα του συνεδρίου ο κ. Σουφλιάς έστειλε νέο μήνυμα στους εργολάβους. Η σημερινή ηγεσία του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ ούτε πιέζεται ούτε εκβιάζεται. Δεν ακούω τίποτα... είπε χαρακτηριστικά και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο» (η είδηση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Απλή μπούρδα ή σκέτο γλείψιμο;

«Η ανανέωση αποτελεί το δρόμο που αναδεικνύει ότι υπάρχει μια δημοκρατική εναλλακτική πρόταση για τη χώρα, ένα νέο σχέδιο που προβάλλει όλο και περισσότερο μέσα από το λόγο του προέδρου μας (...) πιστεύω βαθιά ότι η ανανέωση είναι λαϊκό αίτημα και ο Γ. Παπανδρέου καθοδηγεί με μεγάλη επιτυχία αυτό το αναγκαίο κομματικά και εθνικά χρήσιμο εγχείρημα» (ο Β. Παπαχρήστος στο «ΕΘΝΟΣ»).

Δώσε και σώσε

«Τώρα είναι η ώρα της ανανέωσης για το ΠΑΣΟΚ (...) αν ο Γ. Παπανδρέου προχωρήσει στην υλοποίησή της θα προσφέρει υπηρεσία όχι μόνο στις προσωπικές πολιτικές επιδιώξεις του και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, η οποία μπορεί να ανακτήσει ελπίδες προόδου της μόνο μέσα από τη ριζική ανανέωση της πολιτικής και των προσώπων των κομμάτων εξουσίας» (από το κύριο άρθρο στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

«Βομβίς επί της κεφαλής» με προκάλυψη δημοσιογράφους

«- Ζουρνατζής: Ζητάω να μου δοθούν δύο ελικόπτερα. Με το αιτιολογικό ότι σ' αυτά θα επιβαίνουν δημοσιογράφοι και ξένα τηλεοπτικά συνεργεία, οι φοιτητές δε θα υποψιαστούν το παραμικρό. Προτείνω λοιπόν το ένα ελικόπτερο να μεταφέρει τηλεοπτικά συνεργεία και στο δεύτερο να επιβαίνουν αστυνομικοί οι οποίοι θα ρίξουν στους χώρους του Πολυτεχνείου δακρυγόνα. Αμέσως μετά να επέμβει η Αστυνομία.

- Αγγελής: Και αν πέσει βομβίς επί της κεφαλής φοιτητού και τον αφήσει άπνουν;

- Ζουρνατζής: Προτιμότερη η απώλεια μιας ζωής από την απώλεια της κυβέρνησης. Παραδίδω πρόχειρη σελίδα με την παραίτησή μου χρονολογημένη για αύριο αν κάτι πάει στραβά» (από το ημερολόγιο του υφυπουργού Τύπου της χούντας / «ΤΑ ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ