Σάββατο 26 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ»
Σε μόνιμη αγωνιστική επαγρύπνηση

Να δώσουν πολιτικό περιεχόμενο στον αγώνα τους, στρέφοντας την πάλη τους ενάντια στις πολιτικές που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, να βάλουν πλάτη για να αλλάξουν οι συσχετισμοί σε πολιτικό αλλά και συνδικαλιστικό επίπεδο. Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης, μιλώντας στους εργαζόμενους που απασχολούνται στην «Κόκα Κόλα - 3Ε» στη Θεσσαλονίκη, που περιόδευσε χτες το πρωί στο εργοστάσιο επικεφαλής κλιμακίου της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Ο Αγγελος Τζέκης, ο Θ. Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Σ. Ζαριανόπουλος, στέλεχος της ΚΟΘ, συναντήθηκαν με εκπροσώπους της επιχείρησης, περιόδευσαν στους χώρους εργασίας όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους στη γραμμή παραγωγής και ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του εργοστασιακού Σωματείου για τις εξελίξεις στον κλάδο των εμφιαλωμένων ποτών.

Οι εργαζόμενοι, συσπειρωμένοι στο σωματείο και την Ομοσπονδία του κλάδου, την ΠΟΕΕΠ - από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΜΕ - δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Η πολυεθνική «Κόκα Κόλλα - 3Ε» τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές της στις βαλκανικές χώρες. Η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων έχει ήδη αρχίσει από την ειδικότητα των πωλητών, μεγάλος αριθμός των οποίων απασχολείται με 6μηνες ή και 8μηνες συμβάσεις, με επιδότηση μέσω του ΟΑΕΔ κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ