Τρίτη 10 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καταγγελία από το «Δίκτυο»

Σε ανάκριση διάρκειας 4,5 ωρών στην Ασφάλεια υποβλήθηκε μέλος του «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα». Σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου, την περασμένη Τετάρτη τα ξημερώματα ο Κώστας Μουζουράκης, μέλος του Δικτύου, οδηγήθηκε στο κτίριο της ΓΑΔΑ από αστυνομικούς που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του για... εξακρίβωση στοιχείων. Η προσαγωγή έγινε παρά την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Στον έκτο όροφο του αστυνομικού μεγάρου, του υποβλήθηκαν ερωτήσεις που είχαν σχέση με την υπόθεση των απαγωγών των Πακιστανών, αλλά και ερωτήσεις που αφορούσαν ποια άτομα κάνει παρέα, όπως και γιατί το Δίκτυο βγάζει τους αναρχικούς από τη φυλακή, καθώς και για το αν γνωρίζει συγκεκριμένα άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Την ίδια μέρα - όπως καταγγέλλει το Δίκτυο - τα μέλη της πολιτικής ομάδας «Κόκκινο», Ελισάβετ Λούντου και Λευτέρης Γεωργέλλης, πιάστηκαν από τα πληρώματα τεσσάρων περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου τους έγιναν ερωτήσεις για την πολιτική ομάδα τους και για τη δραστηριοποίησή τους στο στέκι μεταναστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ