Πέμπτη 12 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΣΕΞ ΦΟΡΜ»
Στην αλληλεγγύη η δύναμη

Σήμερα, στις 6.30 μ.μ. η συγκέντρωση που διοργανώνει το κλαδικό Συνδικάτο στο κατειλημμένο εργοστάσιο

Πλήθος σωματείων και φορέων έχουν σταθεί αλληλέγγυοι στις εργάτριες, στους περισσότερους από πεντέμισι μήνες που διαρκεί ο αγώνας τους
Πλήθος σωματείων και φορέων έχουν σταθεί αλληλέγγυοι στις εργάτριες, στους περισσότερους από πεντέμισι μήνες που διαρκεί ο αγώνας τους
Στο πλευρό των εργατριών της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» που παλεύουν για το δικαίωμα στη δουλιά, ενάντια και στην εργοδοτική ασυδοσία, εδώ και πεντέμισι μήνες θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα, στις 6.30 μ.μ. εργαζόμενοι της Αθήνας από διάφορους κλάδους και τόπους δουλιάς, με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση αλληλεγγύης που διοργανώνει το κλαδικό Συνδικάτο μέσα στο υπό κατάληψη εργοστάσιο.

Σ' όλη τη διάρκεια των πολύμηνων κινητοποιήσεων, η αλληλεγγύη των εργαζομένων της Αθήνας, αλλά και ολόκληρης της χώρας έχει εκφραστεί ποικιλότροπα. Με οικονομική βοήθεια, συμμετέχοντας στην περιφρούρηση έξω απ' το εργοστάσιο, ενάντια στις τρομοκρατικές επιχειρήσεις εργοδοσίας και αστυνομίας, διαδηλώνοντας μαζί με τις εργάτριες μπροστά απ' το υπουργείο Απασχόλησης κτλ. εργάτες, συνδικάτα και φορείς, έχουν στηρίξει έμπρακτα τις εργάτριες, δυναμώνοντας έτσι, έναν αγώνα που αφορά ολόκληρη την εργατική τάξη.

Στην «ΠΕΤΙΤ ΕΛΕΦΑΝΤ», τη θυγατρική εταιρία της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να περιφρουρούν το εργοστάσιο, ενώ δηλώνουν ότι άμεσα, θα καταθέσουν αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα. Μετά την προχτεσινή επιχείρηση που στήθηκε με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας και στόχο να συνεχιστεί η διαδικασία της κατάσχεσης η οποία ξεκίνησε μετά από προσφυγή της «ACTION ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ», o δικαστικός επιμελητής δεν εμφανίστηκε χτες. Την ίδια στιγμή, η εργοδοσία παραμένει άφαντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ