Πέμπτη 26 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑΙΑΣ»
Συνεχίζει τους αγώνες μαζί με τους δημότες

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού αλλά και αγωνιστικότητας, έγινε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ η κοπή της πίτας της «Δημοκρατικής Ενότητας Νίκαιας».

«Το μεγάλο όπλο της παράταξης, επισήμανε ο Στέλιος Μπενετάτος, επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος της Νίκαιας, είναι ο λαός της πόλης που κατέφθασε από κάθε γειτονιά της Νίκαιας όχι μόνο για την κοπή της πίτας της παράταξης, αλλά για να δώσει για άλλη μια φορά το στίγμα του πως είναι παρόν στις μεγάλες πολιτικές εκδηλώσεις, είναι παρών σε κάθε κάλεσμα της "Δημοκρατικής Ενότητας", της παράταξης που ο λαός την έχει συνδέσει με τους αγώνες και τα έργα στην πόλη».

Το «αρχή καλός μας χρόνος» ο Στέλιος Μπενετάτος το μετέφρασε με το μήνυμα «το VENCEREMOS ήταν μόνο η αρχή», δίνοντας έτσι το στίγμα της παράταξης για τη συνέχειά της «στο τιμόνι» της διοίκησης του δήμου.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν πλήθος φορέων της πόλης, προσφυγικοί - αθλητικοί - πολιτιστικού σύλλογοι, εκπρόσωποι διδασκόντων και γονέων από τα σχολεία της πόλης, δείχνοντας ότι οι θέσεις της «Δημοκρατικής Ενότητας» για μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση με αγωνιστικό και διεκδικητικό περιεχόμενο έχουν πλατιά απήχηση στους μαζικούς φορείς και τους κατοίκους της Νίκαιας.

«Η Δημοκρατική Ενότητα, τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, συνεχίζει μαζί με το λαό της Νίκαιας τους αγώνες της για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα είναι δίπλα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας, συνεχίζει τους αγώνες για την Παιδεία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, την ανεργία, την κοινωνική ασφάλιση, την ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης. Η Δημοκρατική Ενότητα συνεχίζει μαζί με το λαό της πόλης τον αγώνα για τα μεγάλα έργα που δικαιούται η Νίκαια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ