Κυριακή 26 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανακηρύξεις υποψηφίων δημάρχων

Συνεχίζονται οι ανακηρύξεις των δημάρχων, τους οποίους στηρίζουν το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενες δυνάμεις. Συγκεκριμένα:

  • Αύριο Δευτέρα 27 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Αμαρουσίου του ΚΚΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα την παρουσίαση του πλαισίου συσπείρωσης.
  • Τετάρτη 1η Μάρτη, 7 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Ιωνίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση - συζήτηση με το ίδιο θέμα στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 2). Ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Τσουκαλάς, δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας.
  • Τετάρτη 1η Μάρτη, 7 μ.μ., η «Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση» παρουσιάζει το πολιτικό πλαίσιο και τον υποψήφιο δήμαρχο στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα (Καραολή & Δημητρίου 32-36).
  • Τετάρτη 1η Μάρτη, 6.30 μ.μ., η «Δημοκρατική Συνεργασία Αγ. Βαρβάρας» οργανώνει συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ποντίων «Ο ΦΑΡΟΣ» (Σίφνου 1) για τα 10 χρόνια απουσίας του Μήτρου Σουλιμιώτη και την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας, Ηλίας Νικολόπουλος.
  • Τετάρτη 1η Μάρτη, 7 μ.μ., η ΚΟ Ελληνικού του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού (παλιά αμερικάνικη βάση) με θέμα «Δημιουργία δημοτικής Κίνησης και ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει και ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς Γιώργος Μαυρίκος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ