Παρασκευή 3 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο δήμαρχος των εργοδοτών

Το «φιλεργατικό» ΠΑΣΟΚ αποκαλύφθηκε και πάλι μέσα από το πρόσωπο του δημάρχου Νάουσας, Αναστάσιου Καραμπατζού. Το Σεπτέμβρη του 2005 προσέλαβε 22 από τους απολυμένους της ΤΡΙΚΟΛΑΝ σε θέσεις μερικής απασχόλησης 18μηνης διάρκειας και μετά από 5 μήνες απλήρωτης εργασίας τους πέταξε στο δρόμο. Μάλιστα τους συνέστησε να καταθέσουν αγωγή για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλει ο Δήμος.

Χτες, Πέμπτη 2 Μάρτη, οι 22 μερικά απασχολούμενοι, που από τις 24 Φλεβάρη προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, ανακάλυψαν πως είναι απολυμένοι ήδη από τις 22 του Φλεβάρη!

Μέσα σε ενάμιση χρόνο λοιπόν, οι απολυμένοι της ΤΡΙΚΟΛΑΝ ξαναβρέθηκαν στην ανεργία. Αυτό ήταν το μέλλον που τους έταξε η κυβέρνηση της ΝΔ, όταν διακήρυττε πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ανεργίας με τη μερική απασχόληση. Αυτό το μέλλον έκανε πραγματικότητα ο ΠΑΣΟΚος δήμαρχος της Νάουσας που στα λόγια πλειοδοτεί σε «φιλεργατικότητα», ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί το πρόβλημα των απολυμένων κλωστοϋφαντουργών, μόνο για να προωθήσει νέα κίνητρα και προνόμια στην εργοδοσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ