Παρασκευή 10 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συγκεντρώσεις για τις δημοτικές εκλογές
  • Σήμερα, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Σούρπης καλεί σε συγκέντρωση στο δημαρχείο για τις τοπικές εκλογές με ομιλητή τον Γιώργο Λούμα, Γραμματέα της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Επίσης, αύριο, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ζαγοράς διοργανώνει συγκέντρωση στην Περαχώρα με ομιλητή τον Κ. Νίκου, μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.
Σάββατο 11 Μάρτη
  • Το πλαίσιο συσπείρωσης και συνεργασίας του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές παρουσιάζει η ΝΕ Εβρου του Κόμματος σε συγκέντρωση - συζήτηση που θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Κυριακή 12 Μάρτη
  • Η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Χαϊδαρίου (πρώην ΝΕΛΕ, Κολοκοτρώνη 6). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης Περιστερίου» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, στις 11 π.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1). Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
  • Η «Προοπτική Δημοτική Κίνηση Γλυφάδας» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, στις 11 π.μ., στο κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γεννηματά & Ρωμυλίας 123) στη Γλυφάδα. Θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η «Αγωνιστική Πρωτοβουλία Αργυρούπολης» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, στις 7 μ.μ., στο 5ο Δημοτικό Σχολείο (Ολυμπίας 6) στην Αργυρούπολη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μαρκέτης.
  • Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Βριλησσίων» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, στις 11 π.μ., στο Στέκι Νεολαίας (Ολύμπου & Φλωρίνης) στα Βριλήσσια. Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Θεοδωράτος, νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.
  • Η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά καλεί στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση για τις τοπικές εκλογές που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Σκρα).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ