Παρασκευή 10 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η νέα ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε πλήρη κλιμάκωση

Διαβεβαιώσεις προς την ΕΕ και το μεγάλο κεφάλαιο δίνει η κυβέρνηση ότι θα προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς τα αντιδραστικά μέτρα

Η αντιλαϊκή επίθεση θα κλιμακωθεί παραπέρα και θα εκδηλωθεί σε όλα τα μέτωπα! Αυτό είναι το μήνυμα, που προκύπτει από τις χτεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών. Ο Γ. Αλογοσκούφης, απευθυνόμενος προφανώς προς τα επιτελεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τους εκπροσώπους της οικονομικής ολιγαρχίας, διαβεβαίωσε για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων.

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι στενάζουν κάτω από το βάρος των αντιλαϊκών μέτρων και οι συνέπειες από την εφαρμοζόμενη πολιτική αποκτούν διαστάσεις χιονοστιβάδας. Ετσι, σε συνθήκες εισοδηματικής πολιτικής που φτάνει μόλις το 2,5%, χτες ανακοινώθηκε ότι ο επίσημος τιμάριθμος «τρέχει» με ρυθμό 3,5%, ενώ, ήδη, δεκάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά, που εξωθήθηκαν στον τραπεζικό δανεισμό, βρίσκονται στο «κόκκινο», αδυνατώντας να πληρώσουν τις οφειλές τους.


ΣΕΛ.  20   -   21

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ