Πέμπτη 30 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΙΝΟΦΥΤΑ
Κι άλλος νεκρός στις ράγες του ΟΣΕ

Μια ακόμα ανθρώπινη ζωή χάθηκε στις ράγες του ΟΣΕ, στο σταθμό στα Οινόφυτα. Θύμα αυτή τη φορά, της εγκληματικής πολιτικής που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια στον ΟΣΕ, είναι ένας 31χρονος Πακιστανός, ο οποίος παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στο σταθμό στα Οινόφυτα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Χαλκίδα, λίγο πριν τις 10 π.μ. χτες, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο αλλοδαπό, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει τις γραμμές. Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άντρες που απεγκλώβισαν το νεκρό.

Το νέο θανατηφόρο συμβάν, που είναι το πέμπτο που σημειώνεται με πεζό στο δίκτυο του ΟΣΕ μέσα σε λίγους μήνες, έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες σιδηροδρομικές τραγωδίες, με τις συγκρούσεις αμαξοστοιχιών σε Μενίδι, Αφίδνες και Διαβατά Θεσσαλονίκης, κατά τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τρεις μηχανοδηγοί του Οργανισμού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ το νέο τραγικό συμβάν στο σιδηροδρομικό δίκτυο σημειώθηκε χτες νωρίς το πρωί, μέχρι αργά χτες βράδυ ο ΟΣΕ και οι άλλες αρμόδιες αρχές δεν είχαν εκδώσει καν ανακοίνωση!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ