Πέμπτη 20 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΑΛΦΑ» - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απόλυση λόγω... κακής διαγωγής!

Την ανάκληση της απόλυσης της συναδέλφου τους Νάντιας Καμπερίδου απαιτούν οι εργαζόμενοι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι στο γραφείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη. Χτες οι τεχνικοί του ΑΛΦΑ συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους με τρίωρες κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο πλευρό τους βρέθηκαν και οι τεχνικοί των ιδιωτικών συνεργείων που συνεργάζονται με τον τηλεοπτικό σταθμό. Σήμερα συνεχίζουν με νέα τρίωρη στάση εργασίας 6-9 μ.μ.

Η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας καταγγέλλει την άδικη απόλυση και προειδοποιεί με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αν δεν ανακληθεί. Η Ν. Καμπερίδου εργάζεται 12 χρόνια στον ΑΛΦΑ και απολύθηκε διότι... «δε συμπεριφέρθηκε καλά» στη Διεύθυνση Παραγωγής της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα σας»!

Το Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων Θεσσαλονίκης στα ΜΜΕ, συμπαραστέκεται στον αγώνα και σημειώνει πως το νέο αυτό κρούσμα επίθεσης στο δικαίωμα στην εργασία προστίθεται στα πολλά άλλα που συμβαίνουν στο χώρο των ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη, (απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, απάνθρωπα ωράρια κλπ). Καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, δημοσιογράφους, τεχνικούς, εικονολήπτες, διοικητικούς υπαλλήλους, να συμπαρασταθούν ενεργά στον αγώνα που διεξάγεται. «Οι συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει ενωμένοι να αντιπαλέψουμε τέτοιου είδους φαινόμενα. Και συντονισμένα να προβάλουμε τις διεκδικήσεις μας για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, για δουλιά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, 7ωρο - 35ωρο - 5ήμερο, για 1.300 ευρώ κατώτερο μισθό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ