Τρίτη 23 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες της ΚΟΑ του ΚΚΕ
  • Σήμερα, Τρίτη 23/5, στις 7 π.μ., περιοδεία στη ΔΕΗ Καλλιθέας, με την Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα, Τρίτη 23/5, στις 10 π.μ., περιοδεία στην ΕΥΔΑΠ (Αθήνας), με τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.
  • Σήμερα, Τρίτη 23/5, στις 3 μ.μ., σύσκεψη της Αχτίδας ΕΒΕ της ΚΟΑ στο καφενείο «Σαρρή» στην πλατεία Ψυρρή, με θέμα «Η απάντηση του ΚΚΕ στην αντιλαϊκή επίθεση και οι Νομαρχιακές - Δημοτικές εκλογές». Ομιλήτρια η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Αύριο, Τετάρτη 24/5, στις 7 μ.μ. συγκέντρωση της ΚΟ Πεύκης του ΚΚΕ στο δημαρχείο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης), με θέμα: «Οι αντιδραστικές εξελίξεις στην Παιδεία και οι Νομαρχιακές - Δημοτικές εκλογές». Θα μιλήσει ο Νίκος Ζώτος, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Την Πέμπτη 25/5, στις 8 μ.μ., συγκέντρωση της Αχτίδας 5ου-6ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα στην Αχαρνών, με θέμα «Η απάντηση του ΚΚΕ στην αντιλαϊκή επίθεση και οι Νομαρχιακές-Δημοτικές εκλογές». Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.
Παρουσίαση βιβλίου

Την Πέμπτη 25/5, στις 7 μ.μ. η Αχτίδα Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ οργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Οι βασικές αρχές της Μαρξιστικής Φιλοσοφίας» (εκδ. «Σύγχρονη Εποχή»), στην αίθουσα της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Βασίλης Λιόσης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ