Τετάρτη 31 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Να αποδοκιμαστεί η αντιλαϊκή πολιτική

«Η μάχη των τοπικών εκλογών έχει πάρει από τις εξελίξεις πολιτικά χαρακτηριστικά. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επειδή ξέρουν ότι μεγαλώνει η δυσαρέσκεια του κόσμου, θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών ώστε να επιδοκιμαστεί η αντιλαϊκή πολιτική τους που εφαρμόζεται με κύριο μοχλό την Τοπική Αυτοδιοίκηση». Τα παραπάνω επισήμανε μεταξύ άλλων ο Αποστόλης Παφίλης, μιλώντας εκ μέρους της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ στη συγκέντρωση της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης Παλλήνης».

Στα προβλήματα της πόλης, όπως σχέδιο πόλης, αποχετευτικό, αντιπλημμυρικά, οικοπεδοποίηση στρατοπέδου «Λάμπρου» κ.ά. αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παλλήνης Νίκος Βλασόπουλος στην τοποθέτησή του. Προβλήματα, όπως σημείωσε, τα οποία αντιμετώπισαν με συνειδητή απραξία και η δημοτική αρχή και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης ακολουθώντας την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική.

Στη μάχη των εκλογών που πρέπει να δώσουν ενωμένες οι αγωνιστικές δυνάμεις με μπροστάρη το ΚΚΕ ενάντια στη συνολική αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», μιλώντας στη συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ