Τετάρτη 31 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Κινητοποιήσεις για το περιβάλλον

Την Παρασκευή η πρώτη συγκέντρωση στο Γουδί

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις πραγματοποιεί την Παρασκευή 2 Ιούνη και τη Δευτέρα 5 Ιούνη η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Σε αυτές, θα συμμετέχουν και οι αγωνιστικοί δημοτικοί συνδυασμοί των όμορων δήμων.

Με σύνθημα «Υπερασπίζουμε το Περιβάλλον ενάντια στο κεφάλαιο και τους εργολάβους», η ΝΑΣ καλεί τους εργαζόμενους να αντιταχθούν στην πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις στους ελεύθερους χώρους και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής. Αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες που έχουν οι εκλεγμένοι στην Αυτοδιοίκηση με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ. Με ανακοίνωση - κάλεσμα, η ΝΑΣ απευθύνεται προς τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους νέους, τους οποίους καλεί με μαζικές εξορμήσεις και κινητοποιήσεις, να δώσουν απάντηση στην πολιτική που υποβαθμίζει καθημερινά τη ζωή τους.

Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν:

  • Την Παρασκευή 2 Ιούνη στο Γουδί, στην Πλατεία Αγ. Θωμά στις 8 μ.μ. Τη συγκέντρωση συνδιοργανώνει η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου», και η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Νέου Ψυχικού». Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου και ο Γιώργος Μπουλούγαρης, υποψήφιος δήμαρχος Νέου Ψυχικού. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με ρεμπέτικα τραγούδια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Κώστα Τάγκα.
  • Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιούνη στο Βοτανικό (Ιερά οδός και Αγίας Αννης) στις 7 μ.μ. Στην πλατεία Ελληνικού στις 7.30 μ.μ. και στην Καλλιθέα (πλατεία Κύπρου) στις 7.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ