Σάββατο 1 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανακοίνωση του Γραφείου της ΚΟΒ ΟΤΕ Κέντρου της ΚΟΑ του ΚΚΕ

1. Την Πέμπτη 29/6/2000 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση (ΓΣ) της ΚΟΒ ΟΤΕ Κέντρου της ΚΟΑ του ΚΚΕ με τη συμμετοχή του 80% των κομματικών μελών της δύναμής της (Το 90% των απόντων συντρόφων ήταν για διάφορους αντικειμενικούς λόγους δικαιολογημένοι, βάρδιες, εκτός έδρας κλπ.).

2. Το θέμα της ΓΣ αφορούσε τον σ. Αντώνη Ντρέκο και τη γνωστή δημόσια δήλωσή του στα αστικά ΜΜΕ.

3. Η ΓΣ, αφού άκουσε με προσοχή την αναλυτική και τεκμηριωμένη ομόφωνη εισήγηση του Γραφείου της ΚΟΒ, αφού άκουσε και τον ίδιο τον σ. Αντώνη Ντρέκο και αφού συζήτησε διεξοδικά και με πνεύμα ευθύνης απέναντι στο Κόμμα το ζήτημα, αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία (80%) να διαγράψει τον σ. Αντώνη Ντρέκο από τη δύναμή της για συνειδητή αντικαταστατική και αντικομματική ενέργεια, ενώ το 12% ψήφισε υπέρ άλλης καταστατικής ποινής.

Η ΓΣ κατέληξε στη διαγραφή του συντρόφου, όχι φυσικά για τις απόψεις του, αλλά γιατί τις εξέθεσε δημόσια και γιατί πρόβαλε ισχυρισμούς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, δίνοντας έτσι αφορμή να εξαπολυθεί και άλλη επίθεση ενάντια στο Κόμμα. Επίσης, γιατί διαπίστωσε ότι ο σ. Αντώνης Ντρέκος επέμενε στη δήθεν ορθότητα αυτής της ενέργειάς του.

Η ΓΣ της ΚΟΒ εξέφρασε και μέσα από τις ομιλίες των συντρόφων όχι μόνο τη συμφωνία της για την ορθότητα της πολιτικής του Κόμματος, αλλά και τη σταθερή απόφαση όλων των μελών της να υπερασπιστούν το χαρακτήρα του Κόμματός μας, την πολιτική του και να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί για το ιδεολογικοπολιτικό και οργανωτικό του δυνάμωμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ