Σάββατο 10 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Αντώνης Σιδέρης

Εκλέχτηκε με τη στήριξη της ΝΔ, μετά από συνεχή διοίκηση των δημοτικών παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική που ακολουθεί είναι πλήρως υποταγμένη στα συμφέροντα ιδιωτών και επιχειρηματιών και υλοποιεί κατευθύνσεις της κυβερνητικής πολιτικής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα:

  • Ενώ με πιέσεις και διεκδικήσεις φορέων και πολιτών επιτεύχθηκε απόφαση Δικαστηρίου για τη μετατόπιση της παράνομης περίφραξης του Αμερικανικού Κολεγίου στον Υμηττό, χώρος πρασίνου ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής, η δημοτική αρχή δεν την εφαρμόζει.
  • Τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς φτάνουν και τα 100 ευρώ το μήνα, ενώ ο σταθμός που λειτουργεί στα πλαίσια της Δημοτικής Επιχείρησης φτάνει τα 230 ευρώ το μήνα.
  • Τα δίδακτρα στο Δημοτικό Ωδείο κυμαίνονται από 90-120 ευρώ το μήνα.
  • Αποφασίστηκε σε ομοφωνία με την αντιπολίτευση (εκτός από την παράταξη «Ανθρώπινη Πόλη») η πρόσληψη 54 εργαζομένων με 4ωρη καθημερινή εργασία.
  • Ενώ υπάρχουν ελλείψεις υπαλλήλων σε σημαντικούς τομείς, ενισχύεται η Δημοτική Αστυνομία με την πρόσληψη 14 επιπλέον (επί των 5) δημοτικών αστυνόμων.
  • Δε διεκδικούνται οι παράνομα παρακρατηθέντες πόροι από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αντίθετα, τα έσοδα του δήμου προέρχονται κατά κύριο λόγο από την τοπική φορολογία και την ανταποδοτικότητα σε πάσης φύσεως υπηρεσία του δήμου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ