Τετάρτη 21 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΙΔΕΙΑ
Οργιο αντικομμουνισμού από την ΠΑΣΚΕ

Σε ένα όργιο αντικομμουνισμού κατέφυγε χτες η ΠΑΣΚΕ, στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ), όπου συζητούνταν τα ζητήματα της Παιδείας και της Ασφάλισης, εξαπολύοντας βρώμικες και συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος του ΚΚΕ. Στελέχη της ΠΑΣΚΕ έφτασαν στο σημείο με προκλητικό τρόπο να λένε ότι το ΠΑΜΕ κάνει πορείες με την αστυνομία!

Σε ανακοίνωσή της, η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) «καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τις αντι-ΠΑΜΕ κραυγές και τον αντικομμουνισμό και να απομονώσουν τους τοποτηρητές των εργοδοτών, που λειτουργούν πια ως παράγοντες όξυνσης των προβλημάτων της εργατικής τάξης». Ενώ επισημαίνει πως «θα εξακολουθεί να αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες που είχε και έχει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός» και στα ζητήματα της Παιδείας.

Την ίδια ώρα, τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ που πλειοψηφούν στο σωματείο της «Ιντρακόμ» πήραν απόφαση να μη συμμετέχουν ακόμα και στην τρίωρη παναττική στάση, ενώ η ΟΜΕ - ΟΤΕ, αντί να κάνει έστω και την ελάχιστη δουλιά για τη στάση της Πέμπτης, όρισε για την ίδια μέρα τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Στο ίδιο μήκος κύματος, το σωματείο της ΕΘΕΛ προκήρυξε στάση εργασίας την Πέμπτη από τις 5 π.μ. έως τις 8 π.μ., αποκλείοντας έτσι τους εργαζόμενους στην επιχείρηση από τη συμμετοχή τους στις μεσημεριανές κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ