Πέμπτη 29 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΚΚΕ
Αγωνιστική απάντηση στους τραμπουκισμούς

«Προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση πως τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν τρομοκρατούν, αλλά δυναμώνουν την αποφασιστικότητα των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Την καλύτερη απάντηση θα την πάρουν από το λαό του Κερατσινίου στις επερχόμενες δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές με την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης και της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

Με ανακοίνωση - καταγγελία, αλλά και μαζική εξόρμηση σε όλο το Κερατσίνι η Κομματική Οργάνωση Αμφιάλης του ΚΚΕ, έδωσε χτες την κατάλληλη απάντηση στην τραμπούκικη - τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκαν προχτές αργά το βράδυ μέλη και στελέχη της ΚΝΕ στο Κερατσίνι, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για το 32ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Η επίθεση αυτή, όπως αναφέρει η καταγγελία, έγινε από «μέλη της ΟΝΝΕΔ και της παράταξης του Φώτη Μελά, εκλεκτού της ΝΔ στο Κερατσίνι» και «φανερώνει τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της νεολαίας της».

Η Κομματική Οργάνωση τονίζει: «Επιχειρώντας να δημιουργήσουν κλίμα δικομματικής πόλωσης από κοινού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι, έχουν επιδοθεί τον τελευταίο μήνα σε ένα όργιο αφισοκόλλησης δαπανώντας τεράστια ποσά, πραγματική πρόκληση για τους εργαζόμενους της περιοχής. Οι προσκείμενες σε αυτά τα κόμματα δημοτικές παρατάξεις προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους από την επί της ουσίας συμφωνία τους στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και υπογραμμίζει: «Με κύριο όπλο τη δημιουργία εντυπώσεων και πόλωσης, απαγορεύουν την προπαγάνδιση των θέσεων του ΚΚΕ και της Δημοτικής Κίνησης που στηρίζει, αφού τοποθετούν τις αφίσες τους και στον τελευταίο ελεύθερο χώρο της πόλης μας. Θέλουν να μετατρέψουν τις δημοτικές εκλογές σε μια δικομματική αρένα, πρόβα εξουσίας για τα κόμματά τους, μακριά από τα προβλήματα των εργαζομένων που δημιουργεί η πολιτική τους και από τις πραγματικές τους ανάγκες».

Απευθύνοντας το κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, η Κομματική Οργάνωση, τους καλεί να υπερψηφίσουν αποφασιστικά τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ