Πέμπτη 29 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Εξω οι φονιάδες από την παλαιστινιακή γη

Παράσταση διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία πραγματοποιούν σήμερα, στις 7 μ.μ., τα ταξικά συνδικάτα της Αθήνας

Αμεση απάντηση στα δολοφονικά σχέδια των Ισραηλινών σε βάρος του παλαιστινιακού λαού δίνουν σήμερα τα ταξικά συνδικάτα της Αθήνας, καθώς στις 7 μ.μ., αντιπροσωπεία συνδικαλιστών θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία.

Το ΠΑΜΕ, με ανακοίνωση της Εκτελεστικής του Γραμματείας, καταδικάζει το νέο έγκλημα των Ισραηλινών, που για άλλη μια φορά δολοφονούν τον παλαιστινιακό λαό. «Η εισβολή του ισραηλινού στρατού, με την ενθάρρυνση του αμερικάνικου και ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, στη Λωρίδα της Γάζας, έχει στόχο να σταματήσει όποιες προσπάθειες γίνονταν για ενδεχόμενη ειρήνη στην περιοχή. Η προώθηση των γενικότερων σχεδίων του ιμπεριαλισμού στη Μέση Ανατολή πληρώνεται με άφθονο αίμα από το λαό της Παλαιστίνης και τους λαούς της περιοχής.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα απαιτεί: Εξω οι φονιάδες από την παλαιστινιακή γη. Ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ» σημειώνει το ΠΑΜΕ. Και καλεί την εργατική τάξη της Ελλάδας να εκφράσει την αλληλεγγύη της στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και να εντείνει την πάλη της ενάντια στην πολιτική των ιμπεριαλιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ