Τετάρτη 19 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το «ανθρώπινο» δικαίωμα στο σακάτεμα παιδιών!

«Ολλανδικό δικαστήριο έκρινε σήμερα ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει τη λειτουργία του κόμματος των παιδεραστών που ιδρύθηκε πρόσφατα στη χώρα, με το επιχείρημα ότι "έχει το δικαίωμα να υπάρχει, όπως κάθε άλλο κόμμα"» (η είδηση στα «ΝΕΑ»).

Το «πατριωτικό» δικαίωμα στον αφανισμό λαών!

«Μήπως όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, τον κ. Μπους, ότι το κράτος αυτό, το Ισραήλ, έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να αμυνθεί και να υπερασπιστεί την απερίφραστα απειλούμενη ύπαρξή του; (...) είναι φυσικό και λογικό ότι το Ισραήλ θα υπερασπισθεί την ύπαρξή του με όλα τα μέσα που διαθέτει και με ισχυρό πατριωτικό φρόνημα» (ο Αντώνης Καρκαγιάννης στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Και ο φερετζές του ΟΗΕ

«Το πρώτο άρθρο του Χάρτη καθορίζει ξεκάθαρα ότι σκοπός των Ηνωμένων Εθνών είναι "να διατηρούν τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια και για να επιτευχθεί αυτό, να παίρνουν αποτελεσματικά συλλογικά μέτρα για να προλαβαίνουν και να απομακρύνουν κάθε απειλή της ειρήνης και για να καταστέλλουν κάθε επιθετική ενέργεια (...)". Το κεφάλαιο 7 καθορίζει λεπτομερώς τις ενέργειες του Συμβουλίου Ασφαλείας "σε περίπτωση απειλής εναντίον της ειρήνης, διαταράξεως της ειρήνης και επιθετικών πράξεων» (οι επισημάνσεις από τον Βίκτορα Νέτα στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ